Ajándékutalványok!

AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT, PIHENÉST, AJÁNDÉK UTÁNI ROHANGÁLÁS ÉS SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, szállodai élményeink valóban egyedi és emlékezetes meglepetést szereznek az ünnepeltnek. Varázslatos ajándék az év minden napján, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret.

Amennyiben pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagajánlatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot a vásárlás részleti miatt.

voucher

A szolgáltatások kombinálhatóak, az Ön igényei szerint!

Ha mégis szeretne minden részletet a megajándékozottra bízni, ajánljuk figyelmébe keretösszeges ajándékutalványunkat az Ön által meghatározott értékben, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását teljes mértékben a megajándékozottra bízhatja.

ALAP ESETBEN AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 1 ÉVIG HASZNÁLHATÓAK FEL.

AZ UTALVÁNY ÉRTÉKÉT AKÁR AZONNAL ONLINE IS KIFIZETHETI ÉS MI RÖGTÖN ELKÜLDJÜK E-MAILBEN LETÖLTHETŐ FORMÁTUMBAN AJÁNDÉKUTALVÁNYÁT!

SZEMÉLYESEN IS MEGVÁSÁROLHATÓ A LIBRA HOTEL RECEPCIÓJÁN MINDEN NAP 8-20 ÓRÁIG ILLETVE VERESEGYHÁZ KÖRNYÉKÉN AKÁR HÁZHOZ IS SZÁLLÍTJUK!

ALAP ESETBEN AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 1 ÉVIG HASZNÁLHATÓAK FEL.

FIZETÉSI MÓDOK:

szepkartya

ELŐRE UTALÁSSAL, VAGY BANKKÁRTYÁS, SZÉP KÁRTYÁS (BÁRMELYIK ZSEBET ELFOGADJUK) VAGY KÉSZPÉNZES FIZETÉSSEL.

FIZETÉSI MÓDOK: