Svédasztalos reggelivel három fogásos gyertyafényes vacsorával és félpanziós ellátással várja Vendégeit Libra étterem, de az a’la carte étkezni vágyók sem szenvednek hiányt.

A Libra étterem megmutatja Neked a vendéglátás egy új arcát. Éttermünk új generációs, fiatal szakemberekből álló összetartó csapata elkalauzol a nemzetközi konyha ízeihez és a hazai hagyományok újragondolásával teremti meg a magyar ételspecialitások ízvilágát.
Kiváló szakembereink segítik hozzá, hogy egy kicsit kiszakadjon a rohanó hétköznapokból és ellazuljon egy kis időre az itt töltött idő alatt. A teljes testi, lelki ellazulást lágy zene, illóolajok és finom masszázs technikák teszik teljessé, harmonikussá.
– Masszázs Testnek és Léleknek! –
Hangulatos wellness részlegünk kiválóan alkalmas, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait. A vendégek részére az aktív pihenést és a szabadidő kellemes eltöltését a wellness részlegben található 8 személyes pezsgőfürdő, infra-és finn szauna biztosítja.
Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, szállodai élményeink valóban egyedi és emlékezetes meglepetést szereznek az ünnepeltnek. Varázslatos ajándék az év minden napján, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret. Amennyiben pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak.

AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT, PIHENÉST, AJÁNDÉK UTÁNI ROHANGÁLÁS ÉS SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!
Helyszínt keres céges konferenciának, csapatépítő trénignek? Konferenciatermünk 40 fő befogadására alkalmas.
Nálunk megszálló Vendégeink részére kedvezményes áron, de külsös foglalás esetén is igénybe vehető 25.000 Ft/nap áron.