Szolgáltatások

Étterem

Étterem

Svédasztalos reggelivel három fogásos gyertyafényes vacsorával és félpanziós ellátással várja Vendégeit Libra étterem, de az a'la carte étkezni vágyók sem szenvednek hiányt.

A Libra étterem megmutatja Neked a vendéglátás egy új arcát. Éttermünk új generációs, fiatal szakemberekből álló összetartó csapata elkalauzol a nemzetközi konyha ízeihez és a hazai hagyományok újragondolásával teremti meg a magyar ételspecialitások ízvilágát.


Masszázs

Kiváló szakembereink segítik hozzá, hogy egy kicsit kiszakadjon a rohanó hétköznapokból és ellazuljon egy kis időre az itt töltött idő alatt. A teljes testi, lelki ellazulást lágy zene, illóolajok és finom masszázs technikák teszik teljessé, harmonikussá.
- Masszázs Testnek és Léleknek! -


Massage
Wellness

Wellness

Hangulatos wellness részlegünk kiválóan alkalmas, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait. A vendégek részére az aktív pihenést és a szabadidő kellemes eltöltését a wellness részlegben található 8 személyes pezsgőfürdő, infra-és finn szauna biztosítja.


Ajándékutalványok

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, szállodai élményeink valóban egyedi és emlékezetes meglepetést szereznek az ünnepeltnek. Varázslatos ajándék az év minden napján, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret. Amennyiben pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagajánlatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot a vásárlás részleti miatt.
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT, PIHENÉST, AJÁNDÉK UTÁNI ROHANGÁLÁS ÉS SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!


Pedikűr / Manikűr