Szolgáltatások

Étterem

Étterem

Svédasztalos reggelivel három fogásos gyertyafényes vacsorával és félpanziós ellátással várja Vendégeit Libra Lounge étterem, de az a'la carte étkezni vágyók sem szenvednek hiányt.

A Libra Lounge megmutatja Neked a vendéglátás egy új arcát. Éttermünk új generációs, fiatal szakemberekből álló összetartó csapata elkalauzol a nemzetközi konyha ízeihez és a hazai hagyományok újragondolásával teremti meg a magyar ételspecialitások ízvilágát.


Masszázs

Kiváló szakembereink segítik hozzá, hogy egy kicsit kiszakadjon a rohanó hétköznapokból és ellazuljon egy kis időre az itt töltött idő alatt. A teljes testi, lelki ellazulást lágy zene, illóolajok és finom masszázs technikák teszik teljessé, harmonikussá.
- Masszázs Testnek és Léleknek! -


Massage
Wellness

Wellness

Hangulatos wellness részlegünk kiválóan alkalmas, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait. A vendégek részére az aktív pihenést és a szabadidő kellemes eltöltését a wellness részlegben található 8 személyes pezsgőfürdő, infra-és finn szauna biztosítja.


Pedikűr / Manikűr

A kezünk és lábunk ápolása ugyan olyan fontos mint a hajunk és bőrünk. A manikűrözött köröm nem csak gyönyörű de tökéletes ápoltságot nyújt a mindennapokban. De ne feledkezzünk meg a lábunkról sem! A láb hűségesen szolgál minket a nap minden órájában, ezért az év minden szakaszában megérdemlik a nekik kijáró ápolást és kényeztetést.
Az orvosi kezelésre szoruló lábproblémák bizonyos része orvosolható egy jó pedikűrös segítségével.


Pedikűr / Manikűr