Pedikűr / Manikűr

Gyógypedikűr

  Az orvosi kezelésre szoruló lábproblémák bizonyos része orvosolható egy jó pedikűrös segítségével. A fájdalmas bőrkeményedések és benőtt lábkörmök eltávolítása napi rutinfeladat egy pedikűrös számára. A leggyakoribb problémák közé tartozik a tyúkszem és a bőrkeményedés, mely elváltozások akkor alakulnak ki, ha a lábra nagy nyomás nehezedik. A megvastagodó bőr egy idő után irritáció forrása lesz.

  A tyúkszem leggyakrabban lábujjakon alakul ki, oka legtöbbször a nem megfelelő lábbeli. A bőrkeményedés többnyire a láb alsó részein alakul ki, ott, ahol a legnagyobb a nyomás. A tyúkszemnek és bőrkeményedésnek egyaránt lehet egy mélyebb magja, melyet a szakember egy speciális pedikűrös szemzővel eltávolít, megszüntetve ezzel a nyomást, majd otthoni kezelésként tapaszokkal és krémekkel lehet csillapítani a fájdalmat.

Ára: 5800 Ft

Pedikűr menete:

1

Áztatás

2

Bőrkeményedés eltávolítás (esetleges tyúkszem kezelése)

3

Köröm reszelése, formázása

4

Körömbőr feltolása (szükség esetén kivágása)

5

Benőtt köröm kezelése

6

Lakkozás, díszítés

7

Lábmasszázs, speciális relaxáló / vérkeringést serkentő masszázsfogásokkal

Manikűr-Pedikűr-Talpreflexológia

A kezelések igénybevételéhez minden esetben időpont foglalás szükséges!

Bejelentkezés: 0620/402-77-46

Manikűr3 500 Ft
Gyógypedikűr5 800 Ft
Lakkozás1 200 Ft
Díszítés megbeszélés szerint
Talpreflexológiai kezelés (50 perc)8 000 Ft

Talpreflexológia

  Talpunk szervezetünk térképe, amelyen megvan minden egyes szerv saját helye. A talpreflexológia megelőzésre és kezelésre is alkalmas, mert képes mozgósítani a szervezet öngyógyító folyamatait. Talpunk az adott szervhez tartozó zónában való lerakódással, elváltozással még jóval a betegség fizikai szinten való megjelenése előtt jelez nekünk, így érdemes rá odafigyelni!

  A talp reflexológiai pontjainak kezelésével csillapítható a fájdalom, és a belső szervek is energetizálhatóak.

  Masszírozással hatni tudunk a talp zónáival kapcsolatban lévő szervekre. Ugyanakkor ez a kapcsolat fordítva is igaz, hisz egy adott szerv nem megfelelő működése is észrevehető a talp megfelelő zónájában tapasztalt lerakódás és érzékenység formájában.

  A talpa nagyon érzékeny testrész. Itt végződnek a testet behálózó energiapályák. Akkor vagyunk egészségesek, ha ezeken az energiapályákon szabadon áramlik az energia. Ha viszont valamelyik szervbe nem jut elegendő energia, mert az valahol elakad, akkor ez a szerv megbetegszik.

  A talpon lévő zónák masszírozásával a testben áramló energiákat tudjuk szabályozni, irányítani. A masszázs emellett még erősíti az immunrendszert, serkenti a vérkeringést, és ezzel segíti a lerakódott salakanyagok kiürülését.

  Csillapítja a fájdalmat, és oldja a stresszt. Az idegrendszerére is hatással van a talpmasszázs, hisz kb. 70 ezer idegvégződés található itt.

  A masszírozás eredményeként a szervek vér- és energiaellátottsága javul. Kezeléskor a masszőr az egész szervezettel foglalkozik. Ön ebből azt érzékeli, hogy a problémás szerv működése harmonizálódik, ezzel párhuzamosan megszűnnek a talp reflexzónáiban érzékelt elváltozások, illetve fáradt lábainak is jól esik egy kis kényeztetés.

5000 Ft
8000 Ft

MANIKŰR

  Diagnosztizálás: A munka megkezdése előtt a körmök állapotát, a köröm környékén lévő bőrök állapotát és a kéz bőrét mindig alaposan meg kell nézni. Bármilyen normáltól eltérő köröm vagy bőr probléma kialakulásának okát, esetleges otthoni kezelését meg kell ismerni. A látottak és az elmondottak alapján lehet személyre szabottan felállítani a klasszikus manikűr menetét.

  Fertőtlenítés és áztatás után a köröm környékén lévő bőrkeményedések és a cuticula körömre nőtt, fellazított részének bőrvágó ollóval való kiméletes eltávolítása. Ez a művelet nem okozhat a vendégnek fájdalmat és nem vérezhet! Körömformázás ollóval vagy reszelővel. Fényesre polírozást követően körömápoló olajat masszírozunk a köröm körülötti bőrbe.

Ára: 3500 Ft

Ha nem szálló vendég, úgy is várjuk Önt szeretettel szolgáltatásainkra!
Előzetes bejelentkezés szükséges minden esetben a Hotel recepcióján,
vagy a 06/20 402-7746-os telefonszámon.